Loading...

 

DRØMMER DU OM AT LEVE I

STEDET FOR AT OVER-LEVE?

Lær hvordan du gen-skaber balance og overskud i dit liv!

 

 

 • Føler du ofte at krav og forventninger dræner din energi, så du mangler overskud til, at håndtere udfordringerne i hverdagen?
 • Føler du, der er stress og ubalance i dit liv, uden du måske rigtig kan sætte fingeren på hvad det er?
 • Føler du afmagt og håbløshed og ser ikke en vej ud af kaos? 
   

  Så er dette noget for dig 

 

Vil du føle dig i balance og have glæde og overskud at give af,

så det ikke længere føles uoverkommeligt, at håndtere udfordringerne i din hverdag?

KOM MED PÅ HOLDET HER

 

 

 

Fordelene ved kurset:

 

 • Du vil få ryddet op i dine blokeringer, der hindrer dig i at leve det balancerede liv du ønsker, så du kan være dig 100% og genfinde livsgnisten og livsglæden.

  ...
 • Du styrker din selvfølelse og selvtillid og bliver mere klar på hvem du virkelig er og hvad du vil i livet, så du kan leve i overensstemmelse med dine drømme og værdier.

  ...
 • Du vil genskabe balancen i dit liv, så du får overskud og energi til dem og det, der betyder mest for dig, og til at håndtere de udfordringer du står i til daglig.

   

   

   REGISTRER DIG HER

Dette er: FORTÆL DIN HISTORIE BLUEPRINT

  

Dette vil du få:

 

 • En struktureret process, hvor du igennem 20 kapitler, bliver guidet skridt for skridt igennem at skrive om essentielle livs-temaer i dit liv.

 • For hvert tema identificerer du ubalancer, blokeringer og styrker i dit liv, og reflekterer over dine tankesæt og handlemønstre.

 • Igennem denne process heler du gamle sår og skaber plads til nye tanke- og handlemønstre, du styrker din selvtillid og selvfølelse og får mere overskud og glæde. 

 • Processen genskaber balancen i dit liv, og gør dig i stand til at håndtere hverdagens udfordringer på en meget mere hensigtsmæssig måde.

 

 

Sådan fungerer det: LÆS-SKRIV-DEL

 

 1. LÆS: For hvert kapitel læser du en kort tekst om tema (se temaerne under) og forfatterens kapitel.

 2. SKRIV: Så skriver du dine reflektioner omkring dit liv for hånd på én A4-side, hvorefter du skriver det på pc, og indsender kapitlet.

 3. DEL: En gang om ugen, mødes du med mig og resten af deltagerne (max 10 personer) online på et Zoom-møde, hvor vi læser hvert kapitel tema og deler derefter vores kapitler én efter én. At dele sine tanker med ligesindede er en vigtig del af den helende process.

 

KAPITLERNES TEMA:

 

DEL1

 1. Intro
 2. Præstere<>være
 3. Inklusiv dig
 4. Lykke
 5. Status

DEL 2

 1. Følelsen af velvære
 2. Bevidsthed / Opvågning
 3. Ændring
 4. Penge / økonomi
 5. Sundhed

DEL 3

 1. Genskab balance
 2. Følelsen af at høre til
 3. At nære dig
 4. Personlig udvikling
 5. Gen-uddannelse og evner

DEL 4

 1. At facilitere ændring
 2. Social engagement
 3. Ændrings-ambassadør
 4. Håb
 5. Om forfatteren og medskaberen.

 

 

REGISTRER DIG HER!

 

PRAKTISK:

 • Opstart onsdag 3. marts kl. 20.

 • Vi mødes på et Zoom-møde kl. 20, hvor vi gennemgår processen og du kan få svar på dine spørgsmål. 

 • Når du er registreret får du en mail med første kapitel, og derefter får du et nyt kapitel hver dag, med tydelig instruktion.

 • Første zoom møde, hvor vi deler historier er onsdag den 10. marts kl. 20-22, og 6 onsdage frem.

 • Næste kursus starter først 14. april 2021.

 

KOM MED OG REGISTRER DIG HER!

DIT TILBUD:

Normal pris 8.700 kr.

+ Bonus 1: Afspænding for mere energi 

+ Bonus 2: Empower In An Hour – spil - værdi 500 kr.

Pris i alt 9.700 KR. 

DIN Pris nu: 1.600 KR.

 (du sparer 7.600 KR)

 

 

 

 

 

Hej, mit navn er Lene

 
 

Efter mange år med forsøg på at balancere et både krævende familieliv med børn med særlige behov og et krævende arbejdsliv, endte både jeg og min mand hhv. med depression, belastningsreaktioner og stress, og den yngste søn med PTSD.

Som ergotereapeut og Kranio - Sakral Terapeut, har jeg mange gode redskaber med mig, som har hjulpet mig med at holde hovedet over vandet. Men det var først, da jeg deltog i den strukturerede prosess: Tell Your Story Blueprint, at jeg genfandt overskuddet, balancen og troen på mig selv. 

Gennem Tell Your Story processen frigav jeg bl.a. uhensigtsmæssige tanke- og handlelmønstre fra min og familiens fortid, der tog min energi og hindrede mig i at leve det liv jeg ønskede. Jeg fandt ind til mit autentiske selv, så jeg nu føler mig meget mere i balance med mig selv, min hverdag og omgivelser, og kan håndtere hverdagens udfordringer med meget mere ro.

 

Mit ønske og mission er nu, at give disse unike redskaber videre til dig, der føler en ubalance i dit liv, så du kan finde ind til din autentiske inderste kerne, skabe ro og balance, og være den gode og trygge base for dig selv og din familie. 

Det sidste år har jeg arbejdet med skaberen af Tell Your Story Blueprint Anthea Fenton, uddannet mig til "Facilitator of Change" og holdt Tell Your Story sessions på engelsk. Og nu har jeg endelig den danske version klar til at sættes i søen i Maj 2020 - Velkommen til FORTÆL DIN HISTORIE! 

Læs mere om mit arbejde her